+31-99999999

Als iemand per ongeluk punten aan uw adres toevoegt tijdens het e-mailen, ontvangt u die e-mail nog steeds. Als uw e-mailadres bijvoorbeeld johnsmith@gmail.com is, bezit u alle gestippelde versies van uw adres:

john.smith@gmail.com

jo.hn.sm.ith@gmail.com

j.o.h.n.s.m.i.t.h@gmail.com

Opmerking: als u Gmail gebruikt via werk, school of andere organisatie (zoals uwdomein.com of uwschool.edu), veranderen stippen uw adres. Neem contact op met uw beheerder om de punten in uw gebruikersnaam te wijzigen.

Niemand anders krijgt uw e-mails

Niemand kan je gebruikersnaam gebruiken

Je Gmail-adres is uniek. Als iemand probeert een Gmail-account te maken met een gestippelde versie van uw gebruikersnaam, krijgt hij een foutmelding dat de gebruikersnaam al in gebruik is.

Als uw adres bijvoorbeeld johnsmith@gmail.com is, kan niemand zich aanmelden voor j.o.h.n.s.m.i.t.h@gmail.com.

Niemand ziet uw e-mail

Uw account is nog steeds privé en veilig. E-mails verzonden naar elke gestippelde versie van uw adres gaan alleen naar u.

Bijvoorbeeld, johnsmith@gmail.com en j.o.h.n.s.m.i.t.h@gmail.com zijn hetzelfde adres en gaan naar één inbox.

Wat te doen als u de post van iemand anders ontvangt

Het toevoegen van stippen verandert je adres niet, dus stippen zijn niet de reden waarom je de mail van iemand anders hebt. In plaats daarvan heeft de afzender waarschijnlijk het juiste adres verkeerd getypt of vergeten.

Als iemand bijvoorbeeld john.43.smith@gmail.com wilde e-mailen maar john.smith@gmail.com wilde typen, ging het bericht naar u omdat u johnsmith@gmail.com bezit.

Originele bron: